Rólunk Eskrima Scherma Street Combatives Edzések Galéria Kapcsolat Linkek

Ez az oldal a világ egyik leghatékonyabb eszközös és pusztakezes önvédelmi módszerét, a Fülöp-szigeteki harcművészetet hivatott bemutatatni. Ezt a rendszert, leginkább eskrima, arnis vagy kali néven ismerik világszerte.

Másodsorban az eskrima európai „testvérét”, a Scherma-t , - amely főleg a késharc modern módszerével és történelmi hagyományaival foglalkozik- és a Street Combatives stílusokat is bemutatjuk.

Oldalunk rendszeres böngészését mindenkinek ajánljuk, akit a téma érdekel; vagy azért mert már foglalkozik pl. valamilyen harcművészettel, vagy mert még nem, de szeretné magát megvédeni egy, az élete vagy értékei ellen irányuló szituációban.

Azoknak is ajánljuk akiket „csak” a mozgás, a szabadidő eltöltése, esetleg a wellness érdekel, vagy csak szeretik az egzotikus, érdekes sportokat.

A www.eskrima.hu a fenti témában Magyarország legrégebbi és legnézettebb oldala, továbbá a Kombatan, Balintawak, Scherma (olasz harcművészetek és késharc) és a Street Combatives stílusok egyetlen hivatalos honlapja is.

 

 

Kövesse figyelemmel rendszeresen frissülő videós csatornánkat a youtube-on, a galériában és bejegyzéseinket a facebook-on!